Bachbloesems

 

Bachbloesems die positief inwerken op storende emoties en gemoedstoestanden zoals verontrusting, neerslachtigheid, gebrek aan zelfvertrouwen, stress, angst en piekeren. De bloesems zijn vloeibare extracten van planten die de eigenschap hebben om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Ze hebben een ondersteunende werking tijdens moeilijke momenten en gedurende het traject van coaching.

Innerlijke rust en verhoogde energie

Emotionele stabiliteit en aangescherpte intuïtie

Fysiek herstel

Bachbloesems

Wat kan je verwachten

Aan de hand van een intake gaan we samen op zoek naar de meest ondersteunende Bachbloesem voor jou op dat specifieke moment. Soms is het een mengeling van verschillende bloesems, maar dat probeer ik te beperken om zo een krachtig mogelijke uitwerking na te streven. De druppels zijn geurloos en vrijwel smaakloos en 100 procent vrij van bijwerkingen.

Je kan het flesje terug laten vullen bij een kortstondig consult. Hierbij kan het ook aangewezen zijn om de samenstelling van de druppels aan te passen of te veranderen. Dit wordt besproken aan de hand van jouw persoonlijke ervaringen. Hoewel de meesten merken al na enkele dagen tot weken een verschil voelen, wordt er een kuur van 3 maanden aangeraden voor een optimaal en blijvend resultaat.

Voor wie is het bestemd

Deze uiterst zachte en subtiele energetische druppels zijn geschikt voor alle leeftijden. De gunstige uitwerking is ook vooral bekend bij baby’s en kinderen, dat komt omdat storende obstakels of onverwerkte emoties nog niet zo diep ingewerkt zijn als bij volwassenen. Daarnaast ook bij personen met autisme, ADHD en de sensitieven onder ons, waar het zenuwstelsel gevoeliger reageert op subtiele energieën. Zelfs dieren vertonen de positieve effecten ervan in hun gedrag.

Resultaat na de behandeling

Negatieve emoties worden effectief aangepakt op een uiterst zachte en wel krachtig ondersteunende uitwerking. Ze voeden je met kracht, moed, inspiratie, zelfvertrouwen, assertiviteit en levenszin. Op deze wijze wordt op zijn beurt ook het gedrag bijgestuurd waardoor er anders wordt omgegaan met de dingen die zich aandienen in jouw omgeving en in het leven. Je gaat merken dat het niet langer meer de situatie is die jou ergert omdat jouw kijk op de wereld aan het veranderen is. Je wordt je terug bewust dat de kijk op de wereld een illusie is van jouw perspectief, jouw bubble of reality. Je weet eigenhandig ook de positieve pool van een situatie te belichten in iedere situatie die zich aandient waardoor je terug positief in het leven kan staan!

De eerste stap op weg naar een gezond en gelukkig leven start altijd bij jezelf.