Energetisch werk

Energetisch werk, het is een ware balsem voor je ziel! Je maakt contact met dat deel van jezelf waar jouw essentie ten vondeling is gelegd. Het pauzeknopje van een druk en bezorgd hoofd. Luisteren naar de schreeuw van je lichaam en het gefluister van je hart. Zo wordt helende energie aangetrokken en strijkt het neer op de wonden van fysieke en emotionele pijn op weg naar natuurlijk herstel en welzijn.

Innerlijke rust en verhoogde energie

Emotionele stabiliteit en aangescherpte intuïtie

Fysiek herstel

Energetische Werk Therapie

Energetische werk/therapie
(volwassenen en kinderen)

Reiki en aurahealing zijn een eeuwenoude Japanse geneeswijze gebaseerd op de universele (Rei) en de levensenergie (Ki). Deze energie is aanwezig in en omgeven rond alles wat leeft, het stroomt ook door jouw lichaam. Ki maakt alle lichamelijke processen mogelijk, kortom dat je leeft en dat je verbindt met alles wat leeft om je heen. Men gaat ervan uit dat iedereen geboren wordt met zijn eigen hoeveelheid, aard en kwaliteit van levenskracht.

Tijdens de healing wordt het energetisch evenwicht hersteld via een zachte aanraking bovenop je kleding. Mijn handen verplaatsen zich over jouw hele lichaam. Tijdens de behandeling wordt enerzijds het energieveld rondom je lichaam geharmoniseerd en anderzijds de levensenergie doorheen de meridianen opnieuw gevoed en in balans gebracht. Deze energetische veranderingen stimuleren je genezingsproces. Het lichaam heeft een eigen intelligentie en celgeheugen. Hierdoor kan je niet te veel en ook niet weinig energie ontvangen. De energie stroomt naar die plaatsen waar jouw lichaam behoefte aan heeft.

Door de behandeling kunnen allerlei emoties loskomen, dat kan verdriet zijn en ook plezier. Je krijgt hiervoor de nodige ruimte om dit te uiten.

Wat kan iemand van de behandeling verwachten

Je maakt een innerlijke reis doorheen diepere lagen van je energetisch bestaan waar via inzichten op zielsniveau worden geopenbaard. De energie van mijn handen raakt dus niet alleen jouw lichaam aan, ook jouw heden, verleden en toekomst, jouw leven vol verwachtingen en ontgoochelingen.

Reiki ervaart ieder op zijn of haar unieke wijze. Een aantal van de gewaarwordingen zijn: energiedoorstromingen; heel bewust koude of warme trillingen of tintelingen voelen, een golf die door je heen trekt, een gevoel van gewichtloosheid, visioenen.

Holistisch Herstelprogramma Kleine

Voor wie is het bestemd

Deze uiterst zachte en subtiele energetische behandelingen zijn geschikt voor alle leeftijden, van baby tot senior.

Het is voor mensen die zich in een tijdelijke of langdurige kwetsbare situatie bevinden. Voor mensen die verlangen naar diepe innerlijke rust en inspiratie en zeker voor de sensitieven onder ons.

Resultaat na de behandeling

Je merkt resultaat op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Je voelt je letterlijk en figuurlijk beter in je vel. Er komt een waardevolle verandering in jouw denken. Het voelt alsof er telkens nieuwe sluiers opgetild worden. Je mag terug geloven en voelen dat het leven jou meezit. Je wordt gedragen op jouw eigen golflengte.

De uitwerking vindt plaats op fysiek, mentaal, emotioneel en spitritueel vlak.

Deze behandeling stimuleert lichamelijk herstel. Belemmerende overtuigingen over jezelf, je medemens en de wereld worden herzien en brokkelen af. Fysieke en emotionele pijn transformeert. Zo til je telkens nieuwe sluiers op waardoor je bewustzijn verruimt en nieuwe positieve inzichten verschijnen. Je kan terug positieve keuzes maken op basis van de kwaliteiten van je ziel. Op deze wijze komt een waardevolle verandering op gang in jouw levensweg. Je wordt onthaald door het gevoel dat alles meezit.

De eerste stap op weg naar een gezond en gelukkig leven start altijd bij jezelf.