Hoogsensitieve persoonlijkheid

Jongeren

Houd van jouw Sensitieve Persoonlijkheid!

Maak een liefdevolle verbinding met je sensitieve karakter en je eigen innerlijke wereld. Dan pas kan je keuzes maken die werkelijk bij jou passen op vlak van vriendschappen, in de liefde, bij een baan of studiekeuze, tijdens vrije tijd en andere dagdagelijkse beslissingen. Alleen als je een leven leidt dat bij je past kan je het leven als liefdevol ervaren!

Wil je op alle vlakken van je leven je sensitiviteit inzetten als een kwaliteit? Tevreden zijn met wie je bent? Jezelf niet meer te hoeven bewijzen? Jouw sensitiviteit voortaan zien als een kracht? Dan is dit een heerlijke plek voor jou om in liefdevolle verbinding te gaan met jezelf en andere zielsverwanten, in een warmhartige geborgen sfeer waar je helemaal jezelf mag zijn.

Begeleid door een warmhartige HSP

Aangepaste groepsmomenten en werkvormen aan hsp leefwereld van kinderen, jongeren en volwassenen

Inzichten, tips en tools om je eigen te maken én die inzetbaar zijn op elk moment van je leven

en HSP Jongeren Eerste Kleine

Coaching hoogsensitief jongeren

Krijg je al eens te horen dat je te gevoelig bent? Voel jij je vaak onbegrepen?
Ken je de term hsp of hoogsensitief? Dit is geen raar iets, het is zelfs een mooie karaktereigenschap . Slechts 15 tot 20% van de mensen heeft deze eigenschap. Dat maakt dat jij het gevoel kan hebben minder aansluiting te vinden bij leeftijdsgenoten bij emoties, gedrag en vrijetijdsbesteding. Jij ziet immers meer details en voelt meer dan de niet hsp-ers. Hsp hoeft niet meteen een probleem te zijn. Meer nog, hsp geeft je kracht door de extra aanwezige voelsprieten om aan te voelen wat persoonlijke noden en behoeften zijn op lichamelijk en emotioneel vlak. Het is belangrijk om een levensstijl aan te gaan die bij jou past, omstandigheden te creëren die gezond zijn voor jou en voorwaarden te scheppen waarin jij je gelukkig voelt.

Je kan op verschillende wijze op ontdekkingstocht gaan naar deze mooie eigenschap. Wij doen dat enerzijds met individuele coaching of therapeutische shiatsu mét ondersteuning van de bachbloesems. Anderzijds zijn er de toffe groepssessies. Zo is er de flying yoga, yoga in een hangmat. En zijn er sensi-kampen en sensi-meidencirkels. De sensi-meidencirkels komen wekelijks terug. De sensi-kampen zijn voor de vakanties.

Voor wie is het bestemd

Ben je tussen 12 en 18 jaar? Ben je geboren met een sensitieve karaktereigenschap? Ben je overprikkeld? Heb je een aangrijpende gebeurtenis meegemaakt? Heb je zin in een gezellige vrijetijdsbesteding in een kleine groep? Wil jij je gelukkig en veerkrachtig voelen? Draag je zorg voor een familielid? Dan is dit een heerlijke plek voor jou om in liefdevolle verbinding te gaan met jezelf en andere zielsverwanten, in een warmhartige geborgen sfeer waar je helemaal jezelf mag zijn.

HSP Jongeren Ter Hoogte Tekst Wat Kan Je Verwachten

Wat kan iemand van de behandeling verwachten

Op een positieve manier met hsp omgaan en jezelf beter leren kennen. Innerlijke rust ervaren, voelen wie jij bent, zelfvertrouwen laten groeien. In groep luisteren naar elkaars verhalen, samen ervaren en leuke dingen doen

Resultaat na de behandeling

Je gaat veerkrachtig en zelfzeker door het leven. Je buigt wat jou belemmert naar wat goed en juist voor je is. Jouw zelfbeeld wordt positiever en je leert jouw comfortzone vergroten

Je bent steeds meer op weg om een ware kunstenaar van je eigen leven te worden, waardoor je positief en veerkrachtig door het leven kan gaan.Je hebt inzicht in wat jou belemmert en angst geeft en hebt de tools om dit om te buigen naar wat positief en goed en juist voor jou is.

Je ziet je eigen mogelijkheden, onvervormd door verwachtingen of eisen van anderen (leerkrachten, ouders, vrienden) die jouw levenspad kruisen. Je durft steeds meer jouw comfortzone stretchen zodat je als persoon meer groeit op weg naar postitief zelfbeeld en weerbaarheid. Je kunt keuzes maken die bij jou passen. Je verkrijgt inzicht in de universele wetten van het leven. Je ontdekt Oosterse wijsheden die jou leven verrijken. Door het inzetten van jouw voelsprieten en gebruik te maken van geweldloze communicatie ga je empatische relaties aan. Je kijkt positief en dankbaar naar het leven en met een diepgaand respect voor jezelf, anderen, je omgeving en alles wat leeft

De eerste stap op weg naar een gezond en gelukkig leven start altijd bij jezelf.