Hoogsensitieve persoonlijkheid

Volwassenen

Houd van jouw Sensitieve Persoonlijkheid!

Maak een liefdevolle verbinding met je sensitieve karakter en je eigen innerlijke wereld. Dan pas kan je keuzes maken die werkelijk bij jou passen op vlak van vriendschappen, in de liefde, bij een baan of studiekeuze, tijdens vrije tijd en andere dagdagelijkse beslissingen. Alleen als je een leven leidt dat bij je past kan je het leven als liefdevol ervaren!

Wil je op alle vlakken van je leven je sensitiviteit inzetten als een kwaliteit? Tevreden zijn met wie je bent? Jezelf niet meer te hoeven bewijzen? Jouw sensitiviteit voortaan zien als een kracht? Dan is dit een heerlijke plek voor jou om in liefdevolle verbinding te gaan met jezelf en andere zielsverwanten, in een warmhartige geborgen sfeer waar je helemaal jezelf mag zijn.

Begeleid door een warmhartige HSP

Aangepaste groepsmomenten en werkvormen aan hsp leefwereld van kinderen, jongeren en volwassenen

Inzichten, tips en tools om je eigen te maken én die inzetbaar zijn op elk moment van je leven

Tania Roszka

Coaching hoogsensitief volwassenen

In een notendop kan je stellen dat hsp of hoogsensitief betekent dat je meer prikkels tegelijk waarneemt. Je ervaart het leven en gevoelens intenser. Je neemt subtiele nuances waar, kleine verandering in lichaamstaal en in wisselende stemmingen. Jij merkt het allemaal op en verwerkt het dieper.

Hoogsensitief is een karaktereigenschap. Je bent niet ziek of abnormaal of raar. Je kan leren omgaan met deze eigenschap en merken dat je jouw levensstijl aanpast aan jouw hoogsensitief zijn en gelukkiger wordt.

Lees meer over hoe je dat aanpakt!

Wat kan iemand van de behandeling verwachten

In een rustige en geborgen sfeer samen op weg om jouw unieke kwaliteiten en talenten te ontdekken. Je herkent jouw valkuilen en pakt ze constructief aan. Je geeft pijn uit je verleden een plaats. Je leert jouw leven in een nieuw kader te plaatsen om te kunnen zijn wie je werkelijk bent. Je draagt jezelf als toegevoegde waarde in de wereld. Dat allemaal terwijl je jezelf graag ziet en je bewuste keuzes voor jezelf maakt.

HSP Volwassenen Ter Hoogte Tekt Wat Kan Je Van De Behandeling Verwachten

Voor wie is het bestemd

Dit is een hartverwarmende plek voor volwassenen met hsp, voor hen die individueel of in groep in begeleiding willen gaan om zichzelf beter te leren kennen. Voor mensen met moeilijkheden die op zoek zijn naar een coach met hsp.

Resultaat na de behandeling

Je weet nu hoe jouw sensitiviteit in te zetten als kwaliteit. Je wordt hierdoor zelfzeker en meer in balans. Je schermt je energetisch beter af. Je ervaart meer ontspanning en plezier. Jouw stressniveau kan je bewust verlagen. Je komt sneller in je kracht op emotioneel, mentaal en fysiek vlak. Je steekt energie in bewuste keuzes waarmee je geluk aantrekt. Je merkt dat jouw leven meer en meer bij jou past!

De eerste stap op weg naar een gezond en gelukkig leven start altijd bij jezelf.