SENSI – MEIDENCIRKELS
Sensi – meidencirkels hebben als doel om je meer te verbinden met je hart, je eigen innerlijke wereld. Zodoende maak je juiste en passende keuzes, bijvoorbeeld bij vriendschappen, voor je lief, je studiekeuze of jouw studentenjob. Het lukt jou om beslissingen te nemen die respectvol zijn naar jezelf en je omgeving.De meidengroep is een kleine groep gelijkgestemde zielen. Wekelijks komen we samen en door rustige activiteiten rond interesssante thema’s krijg je meer voeling en inzicht in jezelf. Je leert in je eigen kracht te staan, waardoor je de mooiste versie van jezelf in de wereld kan neerzetten onder het motto “If life is an art, you can be the artist!” – “Als het leven een kunst is, ben jij de kunstenaar”

SENSI-KAMP
Ben je op zoek naar een rustig en gezellig kamp? Een kamp met diepzinnige onderwerpen en leuke activiteiten. Het is een vakantie waarin je jezelf nog beter leert kennen en jij in contact komt met zielsverwanten waarmee je nieuwe vreindschapsbanden aangaat. Voel je al iets jubelen in je lijf, dan is ons Sensi-kamp zeker iets voor jou. Deze gaan meestal door tijdens verlengde weekends of vakanties. Houd de agenda zeker in het oog en schrijf tijdig in om zeker te zijn van je plaatsje! Voor meer informatie mag je altijd contact met mij opnemen.

FLYING YOGA
Ben je liever fysiek actief, dan is de flying yoga wel iets voor jou. Dit is echt wel FUN omdat we yoga doen in een soort hangmat. We doen de oefeningen al schommelend, staand, liggend en zelfs ondersteboven hangend! Het is geschikt voor zowel beginners als voor gevorderden. Lenig zijn is geen must. Tijdens de yoga verweven we inzichten en wijsheden rond sensitiviteit op een leuke manier. We schenken ook aandacht aan ademhalingsoefeningen en visualisatietechnieken.

INDIVIDUELE COACHING
Tijdens de individuele coaching krijg je de gelegenheid om te praten over problemen die te maken hebben met jouw hsp eigenschap. Ik luisteren en begeleid jou om er anders mee om te gaan.

Zo kan het zijn dat jij wilt bekijken waar je vastzit. Je wilt weten wat en hoe je verder kunt. We bekijken jouw valkuilen, jij komt tot inzichten over hoe jij hsp tot een voordeel kan zien. Voor situaties die je niet kan veranderen reik ik je inzichten en methoden aan waarmee jij die situatie draaglijk voor jou maakt. Hiermee komt er meer ruimte voor ontspanning en plezier. Deze verruimende kennis en vaardigheden kan je telkens weer toepassen op andere gelijkaardige momenten in je leven. Het maakt je weerbaar en zelfzeker. Tevens krijg je nieuwe vaardigheden mee en tips en tools.

Ook hier mag je gewoon helemaal jezelf zijn in een warme sfeer van geborgenheid, liefde, vertrouwen en acceptatie. “