Wie Ben Ik

 

Laat ik mij eerst even aan jou voorstellen: mijn naam is Tania, geboren met een ontwikkelde intuïtie, een innerlijk weten en bewust van subtiele energieën om me heen. Van kinds af verwonder ik mij over de pure essentie en de kunst van het leven. Ik heb ervaren dat hsp of hoogsensitiviteit een last kan zijn én toch eerder ook een gave is. Zo ben ik bezielster geworden van “Praktijk voor Levenskunst”.

Wie Ben Ik 1
Wie Ben Ik Circle 2
Wie Ben Ik Circle 3
Wie Ben Ik Circle 4
en Therapy Shiatsu

Sinds de opstart van Praktijk voor Levenskunst in 2009 hebben diverse bijkomende opleidingen in de lichamelijke en geestelijke gezondheidszorg mijn pad gekruist. Bij een intense kwetsbare levenservaring hebben de opleidingen zich verder uitgebreid naar de metafysische, energetische en holistische gezondheidszorg.

Na mijn bachelor opleiding, maatschappelijk assistent, met specialisatie in de contextuele en systeemtherapeutische gesprekstherapie heb ik een vierjarige opleiding tot gediplomeerde shiatustherapeute afgerond. Op dit moment volg ik een vierjarige opleiding over medicinale voeding binnen de macrobiotiek.

Professionele kennis en vaardigheden verweven met mijn hoogsensitief zenuwstelsel en gevoelige tastzin zijn uitgegroeid tot een gepassioneerd levenswerk.

In de persoonlijke ervaring bij mijn zoektocht van het genezen van kanker en terug in vertrouwen het leven durven aangaan, heb ik gaandeweg een persoonlijk gezondheidsplan ontwikkelt op basis van al mijn verworven kennis en inzichten. Hét ontbrekende puzzelstukje in mijn herstelproces. Het voordeel hierbij is dat ik deze ten alle tijden kan aanpassen aan levensvraagstukken dat zich op elk moment als uitdaging aandient. Het mooie hieraan is dat werkelijk iedereen dit op maat kan ontwikkelen en graag met jullie wil delen in een holistisch helstelprogramma.

Westerse en Oosterse kennis met elkaar verbinden. Dit heeft zich heeft ontwikkeld tot praktijkgerichte, positieve begeleidingen en behandelingen. Dit alles op een natuurlijke wijze, die “mijn” levenswijze is geworden. Naar mijn mening én ervaring bestaat het voordeel eruit dat je dichter bij je eigen waarheid en essentie kan komen om zo een leven te leiden dat werkelijk bij jou past.

Je kiest ervoor om samen met mij even op weg te gaan. Samen vertrekken wij vanuit jouw levensverhaal, dit leidt jou naar meer veerkracht op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Iedereen is uniek, daarom bepaal jij het tempo en de invalshoek in jouw begeleiding.

Meridiaanpop

De eerste stap op weg naar een gezond en gelukkig leven start altijd bij jezelf.