Hoogsensitieve persoonlijkheid

Kinderen

Houd van jouw Sensitieve Persoonlijkheid!

Maak een liefdevolle verbinding met je sensitieve karakter en je eigen innerlijke wereld. Dan pas kan je keuzes maken die werkelijk bij jou passen op vlak van vriendschappen, in de liefde, bij een baan of studiekeuze, tijdens vrije tijd en andere dagdagelijkse beslissingen. Alleen als je een leven leidt dat bij je past kan je het leven als liefdevol ervaren!

Wil je op alle vlakken van je leven je sensitiviteit inzetten als een kwaliteit? Tevreden zijn met wie je bent? Jezelf niet meer te hoeven bewijzen? Jouw sensitiviteit voortaan zien als een kracht? Dan is dit een heerlijke plek voor jou om in liefdevolle verbinding te gaan met jezelf en andere zielsverwanten, in een warmhartige geborgen sfeer waar je helemaal jezelf mag zijn.

Begeleid door een warmhartige HSP

Aangepaste groepsmomenten en werkvormen aan hsp leefwereld van kinderen, jongeren en volwassenen

Inzichten, tips en tools om je eigen te maken én die inzetbaar zijn op elk moment van je leven

Diverse ondersteunende middelen zoals bachbloesems en magneetpleisters

Coaching hoogsensitief kinderen

In deze tijden hebben kinderen het niet altijd gemakkelijk. De prestatiedruk is groot, zowel thuis als op school en zelfs in een vrijetijdsbesteding. De prikkels uit de hectische omgeving nemen steeds maar toe.

Ik bied graag een plek van rust en geborgenheid waar sensitieve kinderen op speelse wijze therapeutische inzichten kunnen verwerven in hun eigen talenten, mogelijkheden, grenzen, kwaliteiten en valkuilen. Zodoende kunnen ze zaadjes van geluk en veerkracht zaaien tijdens hun ontwikkeling en groeiproces. Er zijn wekelijkse sensi-yoga lessen, leerrijke thematische vormingen en rustige sensi-yoga kampen tijdens vakanties. Elke les werken we op speelse wijze rond een ander thema. Soms biedt zich spontaan een thema aan wanneer iemand een specifieke gebeurtenis heeft meegemaakt. Bijvoorbeeld mama die in in het ziekenhuis ligt of de hond die overleden is.

Hoogte Tekst Therapeutische Technieken
Kindermassage Resultaat

Voor wie is het bestemd

De Sensi-yoga is bestemd voor kinderen met een aangeboren (hoog)sensitieve karaktereigenschap. Tevens voor kinderen die overprikkeld zijn door een tijdelijke kwetsbare situatie of een aangrijpende gebeurtenis.

Het is zeker ook voor kinderen die op zoek zijn naar een gezeliige vrijetijdsbesteding in een kleine groep. Dit met het oog op persoonlijke ontwikkeling voor een gelukkig en veerkrachtig leven.

Kinder Massage Crisnee

Wat kan iemand van de behandeling verwachten

Het water bruist, het licht danst, de vogels kwetteren, de blaadjes dwarrelen en de sterren twinkelen, de hele schepping wil met je spelen.

Tijdens jouw yogareis laat jij je meevoeren door diverse yoga-houdingen, die afwisseld actief en rustig zijn. We nemen tijd voor ademhalings- en visualisatieoefeningen, hebben inzichtelijke gesprekken met respect voor ieders mening. Verder zijn er activiteiten in de hangmatten, geven we elkaar een relaxatiemassage, leren mindfulness-technieken en maken we het geleerde tastbaar door er knutselwerkjes van te maken.

Resultaat na de behandeling

Kinderen leren op een ander manier naar het leven kijken, ze (her)kennen persoonlijke grenzen en kunnen ze beter aangeven. Hierdoor zijn jullie samen in staat om overprikkeling te vermijden. Er komt dan meer en meer harmonie in het gezin. Wat dat zoal betekent lees je hieronder. 

De eerste stap op weg naar een gezond en gelukkig leven start altijd bij jezelf.